Βάνα Μπάρμπα: Στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα

Στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα μετά από ατύχημα μεταφέρθηκε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στο Facebook, το ατύχημα συνέβη στην Επίδαυρο την Κυριακή κατά τη διάρκεια της παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης».

Η ηθοποιός, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πάθει πολλαπλά κατάγματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να χειρουργηθεί.

Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή..δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος..Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμώτης. ..με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το.το κακό.. πολλαπλά. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση.. θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη..και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα….κακό καλοκαίρι δύσκολο….πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός…να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου στρατός σοφία ..και ο φίλος μου πάρις αμοργιανός….τους ταλαιπώρησε τόσο…αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο..μέσα του. αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…».