Τροχαίο με όχημα της ΔΕΥΑΠ στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 2:30 λίγο έξω από τον συνοικισμό Παλαιοχώρι Γαρδικίου & στην θέση Αγ. Τριάδα, όταν το 4χ4 φορτηγό ΙΧ (τύπου αγροτικού) της ΔΕΥΑ Πύλης, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τεχνίτες της Υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του & υπέπεσαι σε παρακείμενο αύλακα.

Οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί στον εν λόγω συνοικισμό για επιδιόρθωση βλαβών & περεταίρω έλεγχο του δικτύου και κατά την επιστροφή τους κι ενώ κινούντο σε χωματόδρομο, σε συγκεκριμένο σημείο που αυτός ήταν κομμένος από «νεροφαγιά», δίπλωσε το φορτηγάκι με αποτέλεσμα την εκτροπή από την πορεία του.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης, σύμφωνα με το pylinews.gr το οποίο μετέφερε τους δύο άνδρες με ελάχιστες εκδορές στο ΓΝ Τρικάλων για περεταίρω έλεγχο & φροντίδα, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Στους δύο υπαλλήλους από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό τους για ηθική συμπαράσταση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης Βασίλης Αναγνώστου  ο Διευθυντής, Κ. Τσόλας ο Προιστάμενος Αχ. Μπαλκίζας.