Οι Τρικαλινοί «ιππότες» της στρογγυλής τραπέζης

Σε στρογγυλή τράπεζα κάθισαν σήμερα να συμφάγουν (τα ψητά εδέσματα ήταν το κάτι άλλο), κουβεντιάζοντας φυσικά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου, αν και προέρχονται από διάφορα πολιτικά ρεύματα.

Ήταν εκεί πολλοί και διάφοροι…εξ αριστερών η «παλιά καραβάνα» της αυτοδιοίκησης πρώην Δήμαρχος Πύλης Μιχάλης Τσιούτσιας, δίπλα τουη Σούλα Μερεντίτη να φτιάχνει μαλλί, παραδίπλα ο Ηλίας Βλαχογιάννης ευδιάθετος (πάει καλά και η ΝΔ και ποιος τον πιάνει), πιο κει ο Θόδωρος Σπανός με ύφος πολύ σοβαρό, η Χρύσα Ντιντή ολίγον ανέκφραστη, δίπλα της ο Αχιλλέας Μυσιρλής να σκέφτεται (εγώ δεξιός είμαι ρε παιδιά, πώς έμπλεξα με τους Πασόκους ούτε που κατάλαβα),  δίπλα του ο Μιχάλης Ταμήλος να παίζει κρυφτούλι προσπαθώντας να φανεί από την πλούσια κώμη του Γιώργου Μητσιούλη, που τείνει να τον κρύψει.

Που συνέβησαν όλα αυτά; Μα στην μικρή δεξίωση που ακολούθησε στις εγκαταστάσεις του Ράδιο Ζυγός, αμέσως μετά της κοπή της πίτας του σταθμού, από τους συνιδιοκτήτες Κώστα Αργυρούση, Θοδωρή Ευθυμίου και Φάνη Σεριστατίδη. Και είναι η αλήθεια πως είδαμε και ακούσαμε πολλά…