Τρίκαλα: ΤΡΙ-ΛΑ αυτοί; ΚΑ ΚΑ ΚΑ ΚΑ εμείς…

Τελικά τα άτομα δεν παίζονται….Οι της Δημοτικής αρχής Παπαστεργίου έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, με την καλή έννοια φυσικά!

Και βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο Δήμαρχος (γιατί αυτός είναι ο ιθύνων νους σε όλα φυσικά), έχει αν μη τι άλλο ευφάνταστες ιδέες για το καθετί, πάντα διανθισμένες με ένα δικό του ιδιότυπο χιούμορ, που έτσι κι αλλιώς αυτό είναι προσόν των ανθρώπων με…αρκετά γραμμάρια ευφυίας!

Αυτό το παιχνίδι με τα γράμματα και τις μπλούζες στην 2η πανελλήνια συνάντηση των διδύμων στον ειδυλλιακό χώρο του μύλου Ματσόπουλου, μόνο ένας Παπαστεργίου θα μπορούσε να το σκεφτεί και να το υλοποιήσει. Γιατί αν οι δύο φιλοξενούμενοί μας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ξυλοκάστρου (Τρίκαλα Κορινθίας) Θεόδωρος Μακώλης και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Αλεξάνδρειας (Τρίκαλα Ημαθίας) Νίκος Γιαννάκης, για να σχηματίσουν την λέξη ΤΡΙΚΑΛΑ φόρεσαν τις μπλούζες με τα γράμματα ΤΡΙ και ΛΑ, οι «δικοί» μας Παπαστεργίου, Λεβέντη, Λάππας και Αναστασίου (επηρεασμένοι ίσως και από τα…κακαρίσματα;), έφεραν 4(!) ΚΑ στη σειρά στις δικές τους μπλούζες!

Παιδιά ξέρουμε ότι αγαπάτε τα Τρίκαλα (όπως όλοι μας άλλωστε), αλλά μην «παίζετε» άλλο, δεν μπορούν να σας…παρακολουθήσουν οι «αντίπαλοι»…Το τερματίσατε!