Τριαντόπουλος: Η κυβέρνηση κινείται με ταχύτατους ρυθμούς για την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών

Μέχρι στιγμής δόθηκαν 138 εκ. σε 40.000 δικαιούχους

Τα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων επισκέφθηκε αργά σήμερα το μεσημέρι ο Υφυπουργός Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, επισκεπτόμενος το νομό Τρικάλων για το θέμα της αποκατάσταστασης των πλημμυροπαθών από την καταστροφική θεομηνία Daniel του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, o κ. Τριαντόπουλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιο και τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, όπως και οι δύο Βουλευτές του νομού Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, οι οποίοι στις σύντομες ομιλίες τους εξήραν το έργο και τις προσπάθειες της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Τριαντόπουλου για την γρήγορη αποκατάσταση των πλημμυροπαθών, μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο που έπληξε όλη τη Θεσσαλία.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, τόνισε ότι η κρατική μηχανή κινήθηκε ταχύτατα, όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, για την αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες, όπως επίσης και για την καταβολή των αποζημιώσεων σε όλους όσοι έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους από τον Daniel. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, μέχρι τώρα έχουν δοθεί 138 εκ. ευρώ ως κρατική βοήθεια στήριξης σε πάνω από 40.000 δικαιούχους σε όλη την Θεσσαλία.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί, τις δηλώσεις του Υφυπουργού Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου: