Τραγούδησαν όλοι μαζί για την «καρδιά» της Κωνσταντίνας

Μια όμορφη και φιλανθρωπική βραδιά γεμάτη καλό τραγούδι, κέφι, αλλά και μεγάλη συγκίνηση, που φανερώνει το μεγαλείο ψυχής όλων όσοι την διοργάνωσαν και συμμετείχαν σ’ αυτή, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην μουσική σκηνή «Ορφέας» στα Τρίκαλα.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο για την σωτηρία της 13χρονης Τρικαλινής Κωνσταντίνας Κολέτσιου, η οποία δίνει μάχη για την ζωή της, πάσχοντας από καρδιακή ανεπάρκεια στο τελικό στάδιο, η ιστορία της οποίας έχει συγκινήσει και ευαισθητοποιήσει μεγάλο αριθμό συμπολιτών, που συνδράμουν με οτιδήποτε μπορούν, προκειμένου να σωθεί το νεαρό κορίτσι.

Πολλοί ήταν οι Τρικαλινοί καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην χθεσινή βραδιά, ενώνοντας τις φωνές τους για την σωτηρία της Κωνσταντίνας. Ανάμεσα τους οι Μπάμπης Αντωνίου, Γιάννης Ανδρεάδης, Αποστόλης Γούναρης, Τάκης Ζωγάνας, Γιάννα Μεριβάνη, Τάκης Μωραΐτης,  Δημήτρης Παδιός, Ηλίας Παπανικολάου, Πόπη Σφήνα και άλλοι, καθώς και οι τραγουδιστές και η ορχήστρα του «Ορφέα».

Ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν αρκετός και όλοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα σ’ αυτό το κάλεσμα ψυχής, να βοηθήσουν και να συνδράμουν οικονομικά για τον μεγάλο αγώνα της 13χρονης Κωνσταντίνας.