Τραγωδία: Μητέρα «έσβησε» στο τιμόνι ενώ είχε τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο

Έπαθε ανακοπή και το αυτοκίνητό της γκρέμισε μια τσιμεντένια κολόνα φωτισμού

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Λαμία, όπου μια 36χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στο τιμόνι από ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο, που ευτυχώς δεν είχε σοβαρές επιπτώσεις για τα δυο μικρά παιδιά της που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης, η 36χρονη κινούταν με το αυτοκίνητό της στην οδό Παπαποστόλου με κατεύθυνση το κέντρο της Λαμίας. Ξαφνικά η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και ξεψύχησε πάνω στο τιμόνι.

Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και γκρέμισε κυριολεκτικά την τσιμεντένια κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν τα δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα.

Περαστικοί έτρεξαν να δουν πώς είναι οι επιβάτες του αυτοκινήτου και είδαν τη γυναίκα πεσμένη στο πλάι, στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της. Τα δύο παιδάκια σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν και έκλαιγαν από τον φόβο τους και φώναζαν στη μητέρα τους να σηκωθεί.

Αμέσως τα έβγαλαν από το αυτοκίνητο και τα παρέδωσαν σε συγγενείς τους που μένουν εκεί κοντά, ενώ ένα από αυτά διακομίστηκε αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

lamiareport.gr