Τραμπ Junior: Τύπωσε μπλουζάκια που γράφουν «τα όπλα δεν σκοτώνουν, αλλά ο Άλεκ Μπάλντουιν»

Συγκλονισμένος παραμένει ο κόσμος από το περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας Rust με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν, όταν έφυγε πραγματική σφαίρα από το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την ταινία και ειχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο γιος του Ντοναλντ Τραμπ, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει το τραγικό περισταστικό με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο. Εξάλλου είναι γνωστό πως ο δημοφιλής ηθοποίος δεν άφηνε σε χλωρό κλαρί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, σατιρίζοντάς τον αλλά και επικρίνοντάς του πολλές φορές για τις θέσεις του αναφορικά με την οπλοκατοχή.

Ετσι λοιπόν, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε την ιδέα να βγάλει χρήματα προωθώντας στο διαδίκτυο μπλουζάκια που γράφουν: «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει ανθρώπους».

Τα μπλουζάκια και φούτερ, αξίας 27,99 δολαρίων, κατηγορούν τον Αμερικανό ηθοποιό ότι είναι ο δολοφόνος της 42χρονης Χαλίνα.

Αλλά οι προκλήσεις του γιου του Τραμπ, δεν σταμάτησαν σε αυτό. Την Κυριακή ανήρτησε μάλιστα meme που έγραφε: «Ας παρακολουθήσουμε όλοι τον Άλεκ Μπάλντουιν να κατηγορεί τα όπλα».

Πάντως, όπως μπορεί να δει κάποιος στον λογαριασμό Instagram του Τραμπ Junior, είναι γεμάτο με αναφορές στον Άλεκ Μπάλντουιν.