Τουρνουά 40 Χρόνια Ασκληπιός Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά για τα 40 Χρόνια του Ασκληπιού, που θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10/10/21 και το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ας δώσουμε το βήμα στους Πρωταγωνιστές του παρκέ. Σ΄ αυτούς που η ιστορία τους και η αγάπη τους για το άθλημα, υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές μέσα απ τους αγώνες αυτού του τουρνουά.

Ζητήσαμε απ΄ τους προπονητές και αρχηγούς των ομάδων να μας πουν δύο λόγια γι αυτό που πρόκειται να δούμε αυτό το διήμερο.

Ιωανίδης Κώστας Προπονητής Ν. Βότσης

¨Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε με αυτόν τον τρόπο στον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του Ιστορικού Σωματείου του Ασκληπιού.

Ευχόμαστε να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και επίσης ένα καλό πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες.

Ευχαριστούμε των Ασκληπιό Τρικάλων για την πρόσκληση¨

Αλτίνη Κατερίνα Αρχηγός Ν. Βότσης

¨Ευχαριστούμε τον Ασκληπιό Τρικάλων για την πρόσκληση. Ευχόμαστε να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και ανταγωνιστικό συγχρόνως αντάξιο της Ιστορίας του Ασκληπιού.¨

Πνάκας Πέτρος Προπονητής Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού

¨Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Α.Σ. Ασκληπιού για τη πρόσκληση και συμμετοχή μας στο επετειακό τουρνουά volley γυναικών που διοργανώνει για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Συνεχίστε να προσφέρετε στους νέους και νέες των Τρικάλων, και όχι μόνο, την αξία του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι». Η συμβολή σας στην ανάπτυξη των αθλητικών ταλέντων και την εξέλιξη των αθλητών είναι σημαντική. Εύχομαι μια καλή και ολοκληρωμένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία και δύναμη σε όλους.¨

Κουτρουμπή Ανδρομάχη Αρχηγός Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού

¨ Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες προς την διοργανώτρια ομάδα Α.Σ. Ασκληπιού για την πρόσκληση συμμετοχής της ομάδας μου στο Επετειακό Τουρνουά Volley Γυναικών που θα διεξαχθεί στις 9-10/10 στα Τρίκαλα. Εύχομαι καλή επιτυχία στις αντίπαλες ομάδες και ένα Σαββατοκύριακο με υψηλού κύρους αγώνες.¨

Παπαδημητρίου Βασίλης Προπονητής ΕΑ Λάρισας

¨ Ευχαριστούμε πολύ το ΔΣ του Ασκληπιού για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε στο τουρνουά που διοργανώνει και εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχει η ομάδα τους για την φετινή χρονιά. Όσον αφορά την δικιά μας ομάδα, το φετινό ρόστερ είναι ανανεωμένο σχεδόν στο σύνολό του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τελειώσει αυτή η χρονιά ομαλά και χωρίς άλλα απρόοπτα¨

Τίκα Νικολέτα Αρχηγός Ε.Α Λάρισας

¨Είναι πάρα πολύ μεγάλο το διάστημα εκτός γηπέδων και είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που επιτέλους μπαίνουμε στο γήπεδο και έχουμε αγωνιστική δράση. Εγώ και οι συμπαίκτριές μου δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο για να επιτύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους και τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλες τις αθλήτριες¨.

Καμινάρης Ευάγγελος. Προπονητής Ασκληπιού

¨Συμπληρώνονται φέτος 40 Χρόνια Ζωής του Αθλητικού Σωματείου Ασκληπιός Τρικάλων. 40 ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της Πόλης μας, πράγμα που καθιστά των Ασκληπιό το δεύτερο μακροβιότερο Σωματείο μετά τον ΑΟ Τρίκαλα.

Σωματείο με το πιο ιστορικό όνομα της περιοχής μας αλλά και όλης της Ελλάδας. Το όνομα του Αρχαίου Θεού και θεμελιωτή της Ιατρικής, του Ασκληπιού, που σύμφωνα με τους ιστορικούς ίδρυσε στην Αρχαία Τρίκκη το «επιφανέστερο Ασκληπιείο» της αρχαιότητας. Σωματείο που για 40 χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Τρικαλινής κοινωνίας. Μια ομάδα που μέσα από τα τμήματά της πέρασαν χιλιάδες Τρικαλινές και Τρικαλινοί. Με το τουρνουά αυτό τιμούμε όλους αυτούς που εργάστηκαν ανιδιοτελώς για το καλό του Ασκληπιού. Όλες και όλους που ανδρώθηκαν μέσα από τα σπλάχνα της και σμίλεψαν την προσωπικότητά τους. Τους άοκνους εργάτες (αθλητές, μέλη της διοίκησης, προπονητές, φροντιστές,  γονείς αθλητών/ριών και φυσικά την πληθώρα των φιλάθλων που στήριζαν και στηρίζουν τον Ασκληπιό. Το τουρνουά αυτό είναι και συνάμα μια γιορτή του αθλητισμού και μια γιορτή της ζωής στις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλος ο πλανήτης.

Ευχαριστούμε τα φίλα Σωματεία που μας έκαναν την τιμή να γιορτάσουμε μαζί τα τεσσαρακοστά μας γενέθλια.

Με το βλέμμα στο μέλλον εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλο τον αθλητικό κόσμο της πατρίδας μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα Πεντηκοστά γενέθλια του Ασκληπιού¨.

Καπέλου Ευαγγελία. Αρχηγός Ασκληπιού

¨ 40 χρόνια. 40 χρόνια από την ίδρυση του Ασκληπιού και τα γιορτάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μεγάλη μας ευχαρίστηση είμαστε στην θέση να φιλοξενήσουμε 3 ομάδες κατηγορίας και να διοργανώσουμε ένα τουρνουά με κλίμα γιορτής. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα συμμετάσχω σε αυτό του τουρνουά και σας περιμένουμε όλους (τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα) να γιορτάσουμε τον Ασκληπιό, να γιορτάσουμε το βόλεϊ, να γιορτάσουμε τον αθλητισμό¨.