Το τερμάτισαν! Διαδικτυακή «διαμάχη» Παπαστεργίου-Παπαθανασίου με «μήλο της έριδος» τον Παπανικολάου

Τι σου είναι κι αυτό το διαδίκτυο…Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα (διαβάσει για την ακρίβεια), σου ΄ρχεται ένα…αστροπελέκι ξεγυρισμένο και λες αμάν τι έγινε τώρα;

Τα γράφουμε αυτά μιας και έχουν άκρως… Τρικαλινό και αυτοδιοικητικό περιεχόμενο. Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Τρικκαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Φυσάει κόντρα για την ανατροπή» Δημήτρη Παπαθανασίου, που έγραψε: «Από πότε, επιχειρηματίας, πρώην δημοτικός σύμβουλος,οδηγός του Προέδρου της ΚΕΔΕ,οδηγεί αυτοκίνητο της πολιτικής προστασίας κατευθυνόμενος προφανώς στο χωριό του»; «φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον Ηλία Παπανικολάου.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου πήρε «φωτιά» και έδωσε την «πληρωμένη» απάντηση στον Παπαθανασίου:

«Το κακό δεν είναι ότι ο Δημήτρης γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Συνηθισμένοι είμαστε. Το κακό είναι ότι τον ενημέρωσα ιδιωτικά ότι αυτό που γράφει είναι ψέμα και δυστυχώς δεν έχει το θάρρος να το διορθώσει. Του δίνω τουλάχιστον 1 like για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του».

Για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος (με…μπηχτές εκατέρωθεν):

Δημήτρης Παπαθανασίου

το αυτοκίνητο της πολιτικής προστασίας του Δήμου φρεσκογυαλισμένο (και προφανώς όχι βγαλμένο από το πεδίο των πυρκαγιών) στις 9 και 10 το πρωί πέρασε από μπροστά μου σε κεντρικό σημείο της πόλης και ΔΕΝ το οδηγούσε υπάλληλος της πολιτικής προστασίας του Δήμου, αλλά πρώην αιρετός που μάλιστα χαριεντίζονταν χασκογελώντας στο κινητό.Ο Δήμος και η περιουσία του δεν είναι τσιφλίκι κανενός.Για τις βόλτες σας να χρησιμοποιείτε τα ιδιωτικά σας αυτοκίνητα

Δημήτρης Παπαστεργίου

ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ανόητος επιμένει. Δυστυχώς αντί συγγνώμης, επέλεξες το τρίτο.

Δημήτρης Παπαθανασίου

ο Κούλης λέει στα διαγγέλματα του κάτι τέτοια ωραία….

Ηλίας Παπανικολάου

Δημήτρη επειδή ” φωτογραφίζεις” εμένα, θέλω να σου πω ότι κάνεις τεράστιο λάθος και καλό θα ήταν να διορθώσεις την ανάρτησή σου! Αν δεν το κάνεις,θα γίνω αγενής και θα σου πω ότι είσαι απλά ένα troll και γράφεις μ@λ@κιες.

Δημήτρης Παπαθανασίου

είσαι εσύ οδηγός του προέδρου της ΚΕΔΕ;;;Πέφτω από τα σύννεφα…

 

Ε ρε τρολλάρισμα που πέφτει…Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!