Το σερί σταμάτησε στην Κατερίνη

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και παίχτηκε κυρίως στο κέντρο. Τα Τρίκαλα ήταν αυτά που πλησίασαν στο γκολ με τον Μίνγκα να πλασάρει τον Γουμάγια και η μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων με τους Τρικαλινούς να φωνάζουν γκολ.

Στην επανάληψη και στο 63ʼ ο Πουρής κράτησε το μηδέν αφού …απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά εξ επαφής του Γκουγκουλιά!

Τα Τρίκαλα απάντησαν στο 67′ όταν μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Μπαλού η μπάλα έφτασε στον Κόρμπο που μπήκε στην περιοχή αλλά έδιωξε σωτήρια ο Δήμου την τελευταία στιγμή.

Το γκολ για τον Πιερικό ήρθε στο 72ʼ όταν ο Χατζής μετά από πάσα του Μιλόσκοβιτς πλάσαρε από κοντά για να σημειώσει το 1-0.

Τα Τρίκαλα μετά το γκολ πέρασαν μπροστά, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Ένοκ και Κοντογουλίδη αλλά στο 78ʼ ο Πιερικός παραλίγο να σημειώσει και δεύτερο γκολ όταν ο Κοντέων πλάσαρε άουτ μόνος απέναντι στον Πουρή.

Τα Τρίκαλα συνέχιζαν να παίζουν με την φωτιά αφήοντας ακάλυπτα τα νώτα τους και στο 85ʼ ήρθε και το 2-0 με τον Πουλάκο να σπάει το τεχνικό οφσάιντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Στυλιάρας που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Παπαγεωργίου (57ʼ) του Πιερικού και τους Σαββίδη (35ʼ), Κόρμπο (54ʼ)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (75ʼ Κοντέων), Πέντα (90ʼ Καλαγκάνης), Λόπεζ (46ʼ Πουλάκος), Γκουγκουλιάς
Τρίκαλα (Γ. Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Χρήστου, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Τελκίνσκι (46ʼ Μπαλού), Σαββίδης, Κόρμπος (78ʼ Στεπάνοβιτς), Ουέλιγκτον (68ʼ Κοντογουλίδης), Ένοκ, Μίνγκας.Sportrikalatrikal_copy