Το σχόλιο Φλωρίδη για το ενδεχόμενο σύμπραξης ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: «Παραζάλη»

Τις αναφορές του Νίκου Ανδρουλάκη σε «προοδευτική κυβέρνηση» κατά την διάρκεια της ομιλίας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολιάζει ειρωνικά ο Γιώργος Φλωρίδης.

Η ανάρτηση του Γ. Φλωρίδη:

“Παραζάλη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είπε μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή ο βασικός στόχος του είναι να πάει η ΝΔ στην αντιπολίτευση και στη συνέχεια να σχηματιστεί «προοδευτική κυβέρνηση».

Άρα, αφού βρήκαμε ποιο κόμμα θα είναι στην αντιπολίτευση, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για το ποιο/ποια κόμμα/κόμματα, θα είναι στην κυβέρνηση! Προφανώς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ/ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές «προοδευτικές δυνάμεις»!

Κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προσπαθώντας να πουν ότι αυτό δεν ισχύει, λένε ότι «θέλουμε να πάει η ΝΔ στην αντιπολίτευση, αλλά δεν αποκλείεται οποιαδήποτε συγκυβέρνηση με βάση το σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ»!

Άρα η ΝΔ ενδεχομένως να είναι ταυτόχρονα αξιωματική αντιπολίτευση και κυβέρνηση!

Ήρθαν στο νου μου οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού (τις παραθέτω αυτούσιες):

«Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαϊκός:

Ναι, ναι, α μπράβο. Ύστερα ακούς μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε… δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε και μεις θέλουμε και μετά είπανε αυτοί πάλι ότι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτά και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο…»

Πηγή: www.iefimerida.gr