«Το Σαββατοκύριακο στα Μεγάλα Καλύβια ΟΛΕΣ…»

20150219 115141

Με αυτό το… σύνθημα καλημέριζε τις θηλυκές υπάρξεις που έμπαιναν ή έβγαιναν από το Δημαρχείο Τρικκαίων ο αντιδήμαρχος Περιφέρειας (τομέας Α’) Ηλίας Παπανικολάου, σύζυγος της (θεάς) Σίας Φαράκη.

«Χωρίς ιδιαίτερα έξοδα, πολλή προσωπική δουλειά και με την συμμετοχή όλου του χωριού ετοιμάσαμε για φέτος το καλύτερο Καρναβάλι!!!», δήλωσε, με… υπερχειλίζουσα χαρά, στο trikalaIN.
Κι αυτό είναι αλήθεια, καθώς πέρα από το ότι παίζουν στο… αποκριάτικο γήπεδο άνευ αντιπάλου, όλο το προηγούμενο διάστημα ο Μεγαλοκαλυβιώτης Αντιδήμαρχος Περιφέρειας έκανε εκείνα ακριβώς που έπρεπε για να… χαλάσει κόσμο το προσεχές τριήμερο:

• Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 7 μ.μ.: στο πρώην Δημαρχείο Μεγ. Καλυβίων
Πάρτι μασκέ με dj, κλόουν, facepainting, φαγητό, χορό, εκπλήξεις και δώρα. Είσοδος 2 ευρώ.

• Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2.30 μ.μ.: Μεγάλη παρέλαση αρμάτων & πεζοπόρων τμημάτων, με πολύ κέφι, γέλιο και την επανεμφάνιση της Γκόλφως.

• Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2.30 μ.μ.: Ο Ε.Λ.Ο.Κ., πιστός στο ραντεβού του, διοργανώνει τον μεγαλύτερο Καραγκούνικο Γάμο των τελευταίων ετών, με πολλές καινοτομίες, τρελό γέλιο, ζωντανή ορχήστρα και την πατροπαράδοτη φασολάδα (να γλείφεις και τα… δέκα δάχτυλά σου!!!).

Ο κ. Ηλ. Παπανικολάου, «για να φθάσουμε μέχρις εδώ», είχε διαδοχικές και… πολύωρες συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ε.Λ.Ο.Κ. Θωμά Χαχάμη (σ.σ. που, για κάποιους, είναι η… Τρικαλινή έκδοση του Μάρκου Σεφερλή!), τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεγ. Καλυβίων Γιώργο Χαχάμη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χρήστο Σκούφα.

«Συνειδητοποιήσαμε πως στη φετινή προσπάθεια πρέπει να συμμετέχει όλο το χωριό, αλλιώς δεν θα είχε λόγο να παλεύει μια ομάδα ανθρώπων», εξήγησε, στην ιστοσελίδα μας, ο κ. Παπανικολάου.

Έτσι, σε δεύτερο χρόνο, κινητοποίησε τους εκεί επαγγελματίες, «οι οποίοι ανέλαβαν να φτιάξουν από ένα αποκριάτικο άρμα ο καθένας» και, κατόπιν, τα αρτοποιεία «που θα διαθέσουν δωρεάν ψωμί και λαγάνες».

.