Το Ποτάμι Τρικάλων:Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα απαντήσει στα ερωτήματα

to potami trikala

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου από τις ​8:00 μέχρι και τις 9:00 το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης θα απαντήσει στα ερωτήματα των εθελοντών όλης της χώρας.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή σύνδεση, μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του Ποταμιού και ο επικεφαλής θα καταθέσει έτσι τις δικές του προτάσεις για τις ​​αλλαγές που είναι απαραίτητες για το Ποτάμι.

Οι ερωτήσεις μπορούν να αφορούν όλα αυτά που συζητούν σήμερα οι εθελοντές, όπως ​​θέματα πολιτικής και ζητήματα συνεργασιών​, ​τον τρόπο​ περιφερειακής και κεντρικής​ οργάνωσης, τις διορθώσεις στο καταστατικό ή ακόμα και την οικονομική μας αυτοτέλεια​, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί μέσα από τα εισηγητικά κείμενα «Πολιτική Σύνοψη» και «Λόγος Αντίλογος», καθώς και την «Οργάνωση του Ποταμιού». ​

Τον διάλογο θα συντονίσει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος και Γραμματέας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) Παναγιώτης Καρκατσούλης ενώ ερωτήσεις μπορούν να γίνονται και κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης.

Το Ποτάμι – Τομέας Ν.Τρικάλων

 

.