Το ΠΑΣΟΚ πήγε στην συγκέντρωση του «δεξιού» Θοδωρή Χήρα

Μάλλον δεν είχε το αποτέλεσμα που αναμενόταν, το «βάπτισμα» του υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θοδωρή Χήρα από κεντροαριστερό σε «δεξιό» από κάποιους φίλους και συνεργάτες του, καθώς όπως αποδείχθηκε στην πράξη, στην Κυριακάτικη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του «Πύλης Όραμα» στο Πύλης Μέγαρο, τα στελέχη του «Κινήματος Αλλαγής» (πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ) ήταν αυτά που πήγαν να τον ακούσουν και όχι αυτά της Νέας Δημοκρατίας.

Οι Νεοδημοκράτες την ίδια ώρα βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στο Πνευματικό Κέντρο Πύλης στην ομιλία του νυν Δημάρχου Κώστα Μαράβα, άλλωστε υπάρχουν αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα και από τις δύο συγκεντρώσεις, οπότε ο καθένας εύκολα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά μ ‘ αυτού του είδους τα «βαπτίσματα»…ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά, αυτά που πάνε να του πασάρουν κάποιοι!!!