“Το Παρελθόν” στο δημοτικό κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου

to parelthon 1

Από την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία

Το Παρελθόν

Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15 (εκτός Δευτέρας)
Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €,
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: 2 άτομα 7 €, 2 φοιτητές-μαθητές-άνεργοι 5 €
Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20000, http://cine-mylos.blogspot.com,
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων.

23 έως 29/1
δραματική 130΄
Γαλλοϊρανική ταινία, σκηνοθεσία Ασγκάρ Φαραντί με τους: Μπερενίς Μπεζό, Ταχάρ Ραχίμ, Αλί Μοσάφα
Ένα αριστοτεχνικά δομημένο οικογενειακό θρίλερ, μια καθηλωτική ταινία που αντηχεί στη δομή χιτσκοκικές πινελιές, καταφέρνει να συναρπάσει με τη συναισθηματική του δύναμη και τις πολιτικές του ανησυχίες. Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού (για μια αγνώριστη Μπερενίς Μπεζό ,«The Artist) και Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.
Ο Αχμάντ (ο εξαιρετικός Αλί Μοσαφά από το «Ενας Χωρισμός») επιστρέφει στη Γαλλία από το Ιράν προκειμένου να υπογράψει την αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει η γυναίκα του, Μαρί (η Μπερενίς Μπεζό του «The Artist»). Η άφιξή του, ωστόσο, στο σπίτι όπου η Μαρί πλέον συζεί με τον νέο της σύντροφο, θα πυροδοτήσει απρόσμενες αντιδράσεις και θα ξεσκεπάσει καλά κρυμμένα μυστικά. Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού και Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΡΙΛΕΡ, ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ «ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΑ «ΡΑΣΟΜΟΝ» ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ. ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΜΠΕΡΕΝΙΣ ΜΠΕΖΟ («THE ARTIST»).(αθηνοραμα)

ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE –ΜΥΛΟΣ
στο Μύλο Ματσόπουλου
Τηλ. 24310 20000
http://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων
Το Παρελθόν
αριστοτεχνικά δομημένο οικογενειακό θρίλερ, μια καθηλωτική ταινία που καταφέρνει να συναρπάσει με τη συναισθηματική του δύναμη και τις πολιτικές του ανησυχίες. Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού και Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.
Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15
(εκτός Δευτέρας)
Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά ανέργων 4 €,
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
2 άτομα 7 €
2 φοιτητές-μαθητές-άνεργοι 6 €.
ΣΙΝΕΑΚ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ, ΩΡΕΣ ΠΡΟΒ. 11.30 & 17.30
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΑΡΑΦΑ
(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 78΄

.