Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται στα Τρίκαλα

japan trikala

Συνεργασία με γιαπωνέζικες εταιρίες της αυτοκίνησης συζητά ο Δήμος Τρικκαίων, με αφορμή το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό!

Ήδη έγιναν οι πρώτες κρούσεις από τη γνωστή παγκόσμιας εμβέλειας εταιρία DENSO (ειδικεύεται σε ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, θερμαντικά, ελεγκτικά εξαρτήματα και μηχανήματα για τα αυτοκίνητα και τα μέρη αυτού).

Σήμερα το πρωί, τρία στελέχη της εταιρίας, δύο Γιαπωνέζοι και ένας Γερμανός (εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ευρώπη) επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Έχοντας ήδη συζητήσει εκτενώς με τα στελέχη της e-trikala ΑΕ, ως υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος CityMobil2, οι τρεις υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της DENSO συνομίλησαν με τον κ. Παπαστεργίου. Ουσιαστικά ο Δήμος Τρικκαίων είανι ο εκπρόσωπος του προγράμματος, οπότε οι εκπρόσωποι της εταιρίας συνομίλησαν με τον άμεσο υλοποιητή του έργου.

Οι κ. Hideomi Kawachi (Χιντεόμι Καβάτσι), Επιχειρησιακός Διευθυντής, Keiichi Uno (Κέιτσι Ούνο) Εταιρικός Μάνατζερ και Alexis Veynachter (Αλέξης Βαϊνάχτερ), ηλεκτρολόγος μηχανικός, υπεύθυνος της τεχνολογικής έρευνας του ευρωπαϊκού παραρτήματος της εταιρίας αναφέρθηκαν στα όσα σχετίζονται με τις αντίστοιχες προτεραιότητες της DENSO. Και τούτο, διότι η γιαπωνέζικη εταιρία δραστηριοποιείται και σε παρόμοιους τομείς, ενώ η ήδη υπάρχουσα εξειδίκευσή της στον τομέα των οχημάτων, καθιστά τη συνεργασία, μια πολύ σημαντική προτεραιότητα. Οι συγκεκριμένες συζητήσεις θα συνεχιστούν, καθώς το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται για τα όσα συμβαίνουν στα Τρίκαλα.

japan trikala1

 

.