Το μήνυμα της ανεπανάληπτης συγκέντρωσης το Γιώργου Ηλιάδη διαχέεται σε κάθε γωνιά του Νομού

Ο Γιώργος Ηλιάδης δεν κέρδισε απλώς το στοίχημα με την ανεπανάληπτη εδώ και πολλά χρόνια,  προεκλογική του συγκέντρωση. Έδωσε δυναμική και  προστιθέμενη αξία, όχι μόνο στη δική του υποψηφιότητα αλλά στη συλλογική προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για να αποκατασταθεί ως πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων, φέρνοντας στο προσκήνιο της πολιτικής των άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.

Το μήνυμα αυτής της μεγαλειώδους συγκέντρωσης διαχέεται από γωνιά σε γωνιά του Νομού.

Ο Γιώργος Ηλιάδης βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο σε χωριά του κάμπου, στην Αγία Κυριακή,  τα Ρόγγια, όπως και στον Πύργο,  αλλά και στα ορεινά του ορεινού όγκου, στα Στουρναρέικα και το Ροπωτό, όπου είχε σειρά επαφών με πολίτες με τους οποίους είχε ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις, για την Ελλάδα που αξίζει μια κυβέρνηση μακριά από το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τον ελιτισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Μια Ελλάδα που μπορεί με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ να βρει το δρόμο της ανάπτυξης με ένα καλύτερο μέλλον για όλους αλλά πρωτίστως για τα νέα παιδιά για να σταματήσει να γίνεται αυτό  που είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική του ομιλία: «Δεν αντέχω να βλέπω άλλους φίλους μου επιστήμονες να φεύγουν στο εξωτερικό γιατί νοιώθουν ότι δεν έχουν προοπτική στον τόπο μας».