Το μήνυμα με νόημα της Δήμητρας Νάτσινα για τους εμβολιασμούς

Το δικό της αγωνιώδες αλλά γεμάτο ουσία μήνυμα, εκπέμπει προς πάσα κατεύθυνση η γιατρός, συντονίστρια της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων και υπεύθυνης του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα Δήμητρα Νάτσινα.

«Πέρυσι τέτοια εποχή οι υγειονομικοί αγωνιζόμασταν ενάντια στον κορονοϊό χωρίς να έχουμε κάποιο «όπλο» στην φαρέτρα μας, αναμένοντας το πολυπόθητο εμβόλιο!!

Σήμερα ένα χρόνο μετά , δεχόμαστε καθημερινά απειλές από ανθρώπους που δεν δέχονται τον εμβολιασμό, ενώ παράλληλα παλεύουμε να τους πείσουμε να σωθούν!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων 95 νέες μολύνσεις κορονοϊού.

Στην Π.Ε. Τρικάλων το ποσοστό εμβολιασμού είναι στο 58,38%. Έχουν εμβολιαστεί συνολικά 136.651 άτομα (+359 την 29/10/2021), με την πρώτη δόση 70.463 και με τη δεύτερη 68.772.Με την αναμνηστική τρίτη δόση έχουν εμβολιαστεί 3.682 άτομα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αρχίζει να ασφυκτιά ,ανοίγουν νέες κλίνες Covid και τα κρεβάτια στην ΜΕΘ από 7 γίνονται 12.

Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμηθεί ο ιός. Είναι υποχρέωσή μας όχι μόνο στον εαυτό μας, την οικογένεια μας αλλά και στους “γύρω ” μας!

Μονόδρομος ο εμβολιασμός»!