Το Μέτωπο Λαού συνεχίζει τους αγώνες

Εκατοντάδες Τρικαλινοί ζούνε σήμερα με κομμένο το ρεύμα στο σπίτι τους.

Χιλιάδες Τρικαλινοί πέρασαν κάποιες ώρες ή και μέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω διακοπής, μέχρι να βρουν τα χρήματα για να το πληρώσουν.

Δεκάδες χιλιάδες Τρικαλινοί ζουν με το καθημερινό άγχος και την αγωνία της εξασφάλισης των χρημάτων για να μην τους κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ και οι ιδιωτικοί πάροχοι-πωλητές ηλεκτρικής ενέργειας.

Πολλές δεκάδες χιλιάδες Τρικαλινοί τρέμουν στην ιδέα μήπως δεν θα μπορέσουν τον φετινό χειμώνα να ανταπεξέλθουν στις ασταμάτητες ανατιμήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και τις τρελές αυξήσεις των τιμών του φυσικού αερίου, του πετρελαίου και των άλλων καυσίμων. Ένα ξέφρενο ράλι τιμών που ο συντοπίτης μας υπουργός Σκρέκας και η κυβέρνηση του Κυριάκου παρακολουθούν ως παρατηρητές ή προετοιμάζονται για ασπιρίνες προκειμένου να ξεγελάσουν το “πόπολο”.

ΣΤΟΠ! Δεν μπορούμε να παραμείνουμε άλλο θεατές στην κυβέρνηση της Δεξιάς και τους αχόρταγους ολιγάρχες που την στηρίζουν!

Ετοιμάζουμε τα πυρομαχικά των μαχών που έρχονται. Οι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι-καθηγητές) ξεκίνησαν. Κατέβηκαν στους δρόμους. Εμείς (το “εμείς” αφορά την συντριπτική πλειοψηφία του λαού) και στους δρόμους θα κατεβούμε και τους ανθρώπους της εξουσίας (βουλευτές, υπουργούς, παρατρεχάμενους) θα κλείσουμε μέσα στα γραφεία ή στα σπίτια τους!

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ εγκαινιάζει τους νέους αγώνες με συγκέντρωση φίλων και πολιτών στο καφέ – ΛΗΘΑΙΟ  (παραποταμίως), την Πέμπτη 14/10 και ώρα 8.30μ.μ.

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ!