Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Τρικάλων

ATT00139

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, 20:30, Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο) Παιδική Θεατρική παράσταση «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ» από το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ».

Διοργάνωση
Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού
Δήμου Τρικκαίων

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ τιμή προπώλησης, 10 ευρώ γενικής είσοδος, περιορισμένος αριθμός εκπτωτικών εισιτηρίων μέσω ίντερνετ.
Προπώληση εισιτηρίων : Βιβλιοπωλείο Κυρήθρες Γλάδστωνος 13, Τρίκαλα, 2431038660

Μια σύγχρονη ντετέκτιβ, η μικρούλα Ευγενία, που μισούσε τα βιβλία, αποκοιμιέται προσπαθώντας να διαβάσει και βλέπει στον ύπνο της τον χειρότερό της εφιάλτη. Βρίσκεται κλειδωμένη στην Παλιά Βιβλιοθήκη και ο μόνος τρόπος για να βγει είναι να βρει το μαγικό Βιβλίο της Σοφίας! Τι γίνεται όταν ξάφνου ζωντανεύουν μέσα από τα βιβλία ο Ηρακλής και ο Άτλας, η Νυσταγμένη Ωραία Κοιμωμένη, ο Μπετόβεν, ο Δον Κιχώτης, ο Πήτερ Παν και πολλοί άλλοι ήρωες; Τι θα συμβεί όταν κάποιες περίεργες συναντήσεις θα θέσουν σε κίνδυνο την αποστολή της;
Η μικρούλα Ευγενία παίζοντας με σκιές και ήχους και έχοντας στο πλευρό της τους τρεις Βιβλιοφάγους, τα περιπετειώδη ξωτικά της Βιβλιοθήκης, περιπλανιέται στον χώρο και στον χρόνο. Θα συναντήσει τους χαρακτήρες-ήρωές της, που με τα καμώματά τους τη βάζουν σε περιπέτειες αλλά και με τα μυστικά τους θα την βοηθήσουν να πλησιάσει το Μαγικό Δέντρο της Γνώσεως και να γευτεί τους απαράμιλλους καρπούς του!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο, Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου
Σκηνικά, Κοστούμια: Freon
Πρωτότυπη Μουσική: Πλάτων Τσαμαδός
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας
Artwork: Παναγιώτης Σπούλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Μάντζαρη
Διανομή: Λάουρα Νάργες, Βαγγέλης Δαλλές, Χρήστος Εζίρογλου, Μαρία-Αλεξία Ιακωβίδου

.