Το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Δράση αλληλεγγύης και προσφοράς του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων στο ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων πέραν της προσφοράς στον Πολιτισμό και την Παράδοση στρέφεται και στην κοινωνική προσφορά. Η κοινωνική προσφορά δεν αποτελεί για το Σύλλογο Αργιθεατών   συνήθεια για τις γιορτινές μέρες ή ενέργεια για το θεαθήναι. Αποτελεί πράξη ευθύνης,συνέπειας αλληλεγγύης,ανθρωπιάς.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επισκεφθεί όλα τα ευαγή ιδρύματα και προσφέρουμε ψυχαγωγία με το χορευτικό  του Συλλόγου,όπως στο Χρονίων Παθήσεων, στο Ειδικό σχολείο,στο Γηροκομείο και στο ΚΗΦΗ. Συμμετέχει ο Σύλλογος σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου όπως σε εκδηλώσεις για το κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων.    Το Διοικητικό Συμβούλιο  θεωρεί ότι υπηρετεί τις αξίες του Συλλόγου με πίστη, αφοσίωση, με ανιδιοτέλεια, αλλά κυρίως με αγάπη για τον τόπο μας.     Βασικός στόχος είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια Ηλιαχτίδα αγάπης.

Έτσι λοιπόν  για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο προσφέροντας ψυχαγωγία με το χορευτικό του στα ηλικιωμένα και ανήμπορα άτομα του ΚΗΦΗ στις 20-12-2023.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη  γιορτή του  ΚΗΦΗ

Ενωθήκαμε όλοι μαζί προσωπικό  μέλη του ΚΗΦΗ, παιδιά του Ειδικού σχολείου, Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων, συντονιστικές επιτροπές των ΚΑΠΗ και όλοι μαζί γιορτάσαμε τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Το χορευτικό του Συλλόγου χόρεψε τραγούδια και χορούς της ΑΡΓΙΘΕΑΣ και όχι μόνο, υπό την επίβλεψη του δραστήριου και συνεπή χορ/λου Παναγιώτη Μάνου.

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση  την υπεύθυνη του ΚΗΦΗ, Χριστίνα Παδιού και όλο το προσωπικό.   Η κ. Χριστίνα μας συγκίνησε  εκτός από τις κάρτες των ευχών από του ηλικιωμένους μας χάρισε ένα υπέροχο υφαντό για την ‘’Έκθεση

Λαϊκής Τέχνης ΑΡΓΙΘΕΑΣ.   Με αυτή την εκδήλωση  έκλεισαν οι δράσεις του Συλλόγου για το 2023.

Η Πρόεδρος και η ταμίας του Συλλόγου κ. Παναγιώτα Κωτή ευχήθηκαν σε όλους

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!