Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκαν εκπρόσωποι από το Ποτάμι

DSC00892a

Σήμερα Δευτέρα 14/09/15 , επισσκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων εκπρόσωποι από το Ποτάμι με επικαφαλής τον βουλευτή Ν. Λάρισας ( ιατρό ΠΝ Θεσσαλίας – υπεύθυνο τομέα Υγείας ) , τους υποψήφιους βουλευτές Ν.Τρικάλων : Τζίκα Ιωάννη , Κουστέλιο Αθανάσιο , Πακακώστα Βασίλειο , Κωστούλη Χρήστο και εκπροσώπους της Τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής : Δίπλα Άρη , Ευαγγελινού Ζωή , Μπαταγιάννη Αθανάσιο .

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Σουφλιάς και ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ,κ. Σπ. Περήφανος (ιατρός – ακτινολόγος ).

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου , κ.Σουφλιάς , τόνισε την ανάγκη αύξησης του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Τρικάλων για το 2016 από 7,3 εκατ. ευρώ , που έχουν εγκριθεί , σε 9,5 – 10 εκατ. ,που είναι οι ανάγκες του Νοσοκομείου , τα προβλήματα λειτουργίας των κλινικών και κυρίως της οφθαλμολογικής ( 1 γιατρός ) , παιδιατρικής ( 2 γιατροί ) , μαιευτικής , καθώς και τις ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό .

Ο κ. Περήφανος τόνισε την ανάγκη συγχώνευσης κλινικών των γειτονικών Νοσοκομείων Τρικάλων – Καρδίτσης , τη μεταφορά γιατρών από το ένα νοσοκομείο στο άλλο ( πχ παιδιατρική στην Καρδίτσα , Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στα Τρίκαλα ) με σκοπό την επαρκή στελέχωση των κλινικών , την επάρκεια ιατρικού προσωπικού , την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών .

Στη συνέχεια , οι εκπρόσωποι του Ποταμιού συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων , κ. Κων. Ντόβα , ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα των εργαζομένων .

Ο κ. Μπαργιώτας ( υπεύθυνος του Τομέα Υγείας ) και οι υποψήφιοι βουλευτές διαπίστωσαν την καλή κατάσταση του Νοσοκομείου Τρικάλων , σε σύγκριση με άλλα Περιφερειακά Νοσοκομεία και συζήτησαν τους τρόπους βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών .

.