“Το έβλεπα να’ ρχεται αλλά δεν μίλαγα”, λέει ο προφήτης Αντώναρος για την εκλογική ήττα

H “μεταγραφή” του ΣΥΡΙΖΑ που συζητήθηκε τόσο πολύ, ο υποψήφιος βουλευτής, Ευάγγελος Αντώναρος, με καραμανλικές περγαμηνές, χθες το βράδυ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή  υποστήρίξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ξεκίνησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα  συνεχίζοντας με την απάντησή του στο ερώτημα «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες “πάτε καλά”;».

Είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος: «Γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

«Πάρτυ» στο Twitter

Ήδη πάντως το Twitter έχει στήσει «πάρτυ» σχολιάζοντας τις εν λόγω δηλώσεις.

Δείτε μερικά από τα σχετικά tweets: