Το έργο της οδού Καρδίτσης οραματίστηκε, μελέτησε και θα υλοποιήσει ο Δήμος Τρικκαίων

Μέχρι και σε κλείσιμο μαγαζιών θα προχωρήσει ο Δήμος Τρικκαίων αν παρατηρηθούν ακραία φαινόμενα, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου:

« Ο Δήμος Τρικκαίων έδειξε έναν εντυπωσιακό βαθμό ετοιμότητας στο διάστημα που πέρασε, ήμασταν εκεί σαν δομές για να στηρίξουμε την κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε ετοιμότητα, κι ελπίζουμε να μην γίνουνε λάθη που γίνανε σε άλλες περιοχές. Ικανοποιημένος δεν είμαι γενικά από την τήρηση των μέτρων, δεν φταίει όμως μόνο η αστυνόμευση αλλά πρέπει να υπάρχει και κοινή συνείδηση και ενδιαφέρον. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν είναι άσκηση ετοιμότητας, αλλά είναι μια πραγματική και δύσκολη κατάσταση. Για τη δική μας πόλη ακούστηκε με υπερβολή ότι υπήρχε πάρτι,  ενώ δεν έγινε ακριβώς έτσι.  Ένα βράδυ με βροχή έγινε συγχρωτισμός σε μαγαζί της πόλης μας. Κακώς έγινε, και έχω ζητήσει από τη δημοτική αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι αμείλικτη, και ακόμη και να κλείσουν το μαγαζί, όποιο και αν είναι αυτό. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μεροληψίας, γιατί έχει αποδειχθεί ότι ακόμα και σε αντιδήμαρχο μου έχω επιβάλλει πρόστιμο για κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο.»

Για την πορεία των έργων στην πόλη, ο Δήμαρχος σχολίασε:

« Οι πλατείες παίρνουν το δρόμο τους πλέον, και χθες βγήκε η έγκριση για την  μελέτη της οδού Καρδίτσης, μια τεράστια δουλειά που έκανε ο Δήμος Τρικκαίων εδώ και περίπου ένα χρόνο. Είναι ξεκάθαρο ότι το έργο αυτό το οραματίστηκε, μελέτησε και θα υλοποιήσει ο Δήμος Τρικκαίων, με χρήματα από τη στρατηγική για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, από το ΠΕΠ Θεσσαλίας.»