Το Boeing της Malaysia Airlines πετούσε στα 5.000 πόδια για σχεδόν 8 ώρες

malaysia 532 355

– Το αγνοούμενο αεροπλάνο πετούσε χαμηλά για να αποφύγει τα ραντάρ
– Οι πιλότοι του Boeing χρησιμοποίησαν την τεχνική terrain masking για περισσότερο από οκτώ ώρες – Απέφυγαν τα ραντάρ σε τουλάχιστον τρεις χώρες
– Δυο εβδομάδες μετά αποφάσισαν οι αρχές της Μαλαισίας να ψάξουν πιλότους και πλήρωμα
– Στο στόχαστρο της αστυνομίας και μηχανικός που βρισκόταν στην πτήση της Malaysia Airlines
Το “απήγαγαν” για να το μετατρέψουν σε πύραυλο Κρουζ και να επιτεθούν; Κρατούν ομήρους τους επιβάτες ή τους εκτέλεσαν; Κάθε μέρα που περνάει και το Boeing της Malaysia Airlines παραμένει εξαφανισμένο από προσώπου γης, τα ερωτήματα και τα σενάρια πληθαίνουν.

Το τελευταίο παρουσιάζεται από την εφημερίδα της Μαλαισίας New Straits Times, σύμφωνα με την οποία η πτήση MH370 έπεσε στα 5.000 πόδια ή ακόμη και χαμηλότερο για να αποφύγει τα ραντάρ.

Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο το Boeing να πέταξε χαμηλά και οι πιλότοι του να χρησιμοποίησαν την τακτική terrain masking (σ.σ. πτήση σε χαμηλό υψόμετρο, χρησιμοποιείται από στρατιωτικούς πιλότους για να πετούν στους στόχους τους χωρίς να γίνονται αντιληπτοί) κατά τις οκτώ ώρες που το αεροπλάνο είχε χαθεί από τα ραντάρ, διάστημα κατά το οποίο μπορεί και να πέρασε από τρεις χώρες!

Αξιωματούχοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ερευνούν το ενδεχόμενο το αεροπλάνο, με τους 239 επιβαίνοντες, να εκμεταλλεύτηκε τους πολυσύχναστους αεροδιαδρόμους του Κόλπου της Βενγκάλης για να “μπλεχτεί” με τις υπόλοιπες εμπορικές πτήσεις και να μην κινήσει τις υποψίες ούτε και να εμφανιστεί στα στρατιωτικά ραντάρ των χωρών πάνω από τις οποίες πέρασε.

newsit.gr