Τίτλοι …τέλους για το MEGA – Στον …αέρα οι εργαζόμενοι

Στις 15.00 θα συναντηθούν οι εργαζόμενοι του Mega με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι από την στιγμή που οι μέτοχοι του καναλιού ανακοίνωσαν πως δεν σκοπεύουν να διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

Έληξε η προσθεσμία για την κατάθεση φακέλου για τη διεκδίκηση τηλεοπτικών αδειών. Έπεσαν και επίσημα οι …τίτλοι τέλους στη λειτουργία του MEGA  με τους εργαζομένους του καναλιού να παραμένουν στον …αέρα.  Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των εργαζομένων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στον τηλεοπτικό αέρα βρέθηκε στις δύο το μεσημέρι σήμερα έκτακτο δελτίο ειδήσεων του Mega. Οι εργαζόμενοι του καναλιού βρέθηκαν ξανά στις επάλξεις, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μετά την απόφαση των μετόχων να μην συμμετάσχουν στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Mέσω των δύο παρουσιαστών Ειρήνης Ανδρουλάκη και Θανάση Αυγερινού, οι εργαζόμενοι κάλεσαν τους μετόχους την ύστατη στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, προκειμένου να μην πέσει ”μαύρο” στον σταθμό. To αρχικό δελτίο διήρκεσε πέντε λεπτά, ενώ ακολούθησε ένα συγκινητικό βίντεο, με τις καλύτερες και τις πιο δυνατές στιγμές του καναλιού. Ο νόμος ορίζει πως στις 28 Φεβρουαρίου θα πρέπει να διακοπεί το σήμα του.

dikaiologitika.gr