Τις θέσεις της «Νέας Δεξιάς» παρουσίασε από τα Τρίκαλα ο Πρόεδρος της Φαήλος Κρανιδιώτης

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος «Νέα Δεξιά» Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Κρανιδιώτης το απόγευμα της Παρασκευής μίλησε σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον», όπου παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος του, σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών, όπου υπογραμμίστηκε η διάθεση για καταγγελία και ακύρωση της συμφωνίας, η μαχητική διεκδίκηση των δικαιωμάτων του απανταχού ελληνισμού, το κλείσιμο των συνόρων και η απέλαση όσων μεταναστών έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, η μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200, να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν υπογράψει μνημόνια, η κατάργηση του άδικου ΕΝΦΙΑ, ελάχιστο εισόδημα στα 800 ευρώ και κατώτατη εθνική σύνταξη στα 500 ευρώ και πολλά άλλα.

Τον Φαήλο Κρανιδιώτη προλόγισε ο Αξιωματικός εν αποστρατεία Χρήστος Γκαραγκάνης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων με τον συνδυασμό «Πρώτα οι πολίτες» του Σπήλιου Τσιγάρα.