Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού

Τη Κυριακή  με μεγάλη επιτυχία και με άρτια οργάνωση, έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού Τρικάλων, στη κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου από μικρούς και μεγάλους φίλους και κατοίκους του συνοικισμού.

Ο εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Πυργετού π. Νικόλαος Χαντζιάρας ευλόγησε την βασιλόπιτα, την οποία έκοψε η πρόεδρος του συλλόγου Ελισάβετ Αλεξίου παρουσία και των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου και των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου. Παραβρέθηκαν o Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Βασταρούχας, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λάππας Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του e-trikala Παναγιώτης Σακελλαρίου και οι τοπικοί σύμβουλοι Οδυσσέας Καραποστόλης και Χριστίνα Ζαχείλα- Αλεξανδρή.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του συλλόγου αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ανακοίνωσε και την ημερομηνία διεξαγωγής του ετησίου χορού του συλλόγου που θα γίνει στις 18 Μαρτίου 2017 στο κέντρο Λείριον. Τυχερός του νομίσματος που αντιστοιχούσε σε ένα tablet ήταν o μικρός Θανάσης Γούλας.