Παρουσίαση του βιβλίου της Ευαγγελίας Γκούμα «Η κόρη του μύλου και το ποτάμι»

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Art Café «Σουίτα», μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, το παιδικό παραμύθι της νηπιαγωγού και συγγραφέως Ευαγγελίας Γκούμα «Η κόρη του μύλου και το ποτάμι», το οποίο κυκλοφορεί με την συνδρομή και βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μονής.

Στην παρουσίαση του βιβλίου συμμετείχαν με σύντομους χαιρετισμούς η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μονής κ. Φανή Λιακατή, η κοινωνική λειτουργός κ. Δώρα Τασσοπούλου-Νίντου και η κ. Μαριάνθη Χαρίση η οποία επιμελήθηκε  μαζί με τους μαθητές της από το εργαστήρι ζωγραφικής την εικονογράφηση του βιβλίου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ζωντανή δραματοποίηση της ιστορίας του παραμυθιού στο χώρο, από τη νηπιαγωγό και συγγραφέα Ευαγγελία Γκούμα και από τα  παιδιά Τζωρτζίνα Μπλουγούρα, Ιωάννα Μαστοράκη, Κων/νο Στραπάτσα, Μαριέττα Ζησοπούλου, Ελένη Λιακατή, Έλενα Φιλίππου, Φαίη Σίμου και Ευαγγελία Ντίνα, μαθητές του εργαστηρίου ζωγραφικής του συλλόγου Αγίας Μονής.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης, αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους, φίλοι και συνάδελφοι της συγγραφέως και άλλοι.