Τιμήθηκε στα Τρίκαλα η εθνική αντίσταση κατά του ναζισμού

Με μια λιτή τελετή που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης, τιμήθηκαν σήμερα στα Τρίκαλα οι εθνικοί αγώνες και η εθνική αντίσταση κατά του ναζισμού και του φασισμού.

Για το νόημα της επετείου και τους ηρωικούς αγώνες του έθνους απέναντι στους κατακτητές, μίλησε στους λιγοστούς θεσμικούς παράγοντες που παραβρέθηκαν στην τελετή,  ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων κ. Οδυσσέας Κυρίτσης.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Παναγιώτης Ντιντής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχιλλέας Ζήρας και Γιώργος Μητσιούλης, ο πρώην Βουλευτής  Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Πολιτευτής Κώστας Πατέρας, ο Διευθυντής της ΠρωτοβάθμιαςΕκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας, καθώς και κάποιων φορέων, οι οποίοι στη συνέχεια κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο του Στρατηγού Σαράφη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απαγγελία του εθνικού ύμνου από άγημα της ΣΜΥ και την τήρηση ενός λεπτού σιγής.