Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

1 16657789

Σήμερα (19.10.2015) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος.

Στα θυρανοίξια παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Χρήστος ΚΕΛΛΑΣ, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Ιωάννης ΜΑΓΓΟΥΤΑΣ, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστος ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος ΑΓΑΚΟΣ, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, πρόεδροι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μετά το πέρας της τελετής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ τίμησε τον κ. Ευάγγελο ΚΟΥΡΤΗ, ιδιοκτήτη εταιρείας προκατασκευασμένων σπιτιών, για την ευγενική του προσφορά στην κατασκευή του Ιερού Παρεκκλησίου, η αποπεράτωση του οποίου υποστηρίχθηκε σημαντικά με χρηματική ενίσχυση από το ταμείο του Πρώην Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Λάρισας.

4 5546788900

.