Θρήνος για το χαμό της 19χρονης Τρικαλινής Μάρθας Πουμάνα

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, η μόλις 19 ετών Μάρθα Πουμάνα, είναι το νέο θύμα που ποτίζει με αίμα την Τρικαλινή άσφαλτο το τελευταίο διάστημα, χάνοντας την ζωή της σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας (Δείτε εδώ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaIN.gr η άτυχη Μάρθα κινούνταν με μια συνομήλικη φίλη της με μηχανάκι, επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας. Ξαφνικά στο ύψος του χωριού Γεωργανάδες, το μηχανάκι παρουσίασε βλάβη με τα δύο κορίτσια να περιμένουν στην άκρη του δρόμου συγγενικά τους πρόσωπα, για να έρθουν να τις παραλάβουν. Δυστυχώς όμως Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε την άτυχη Μάρθα που ήταν ανεβασμένη στο μηχανάκι. Η φίλη της τραυματίστηκε και αυτή ελαφρά, ενώ έπαθε σοκ βλέποντας ξαφνικά να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά στα μάτια της.

Η 19χρονη Μάρθα Πουμάνα μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε την μάχη να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στον θρήνο και το πένθος τους δικούς της ανθρώπους, συγγενείς και φίλους.