Θριάμβευσε ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο International Cup

Tην πρώτη θέση στο διεθνές κύπελλο (International Cup ) της Ε.Ο.Τ.S. που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13/4 με αναμετρήσεις μεταξύ πρωταθλητών διαφόρων χωρών κατάφερε να κατακτήσει ο αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας (έχει καταγωγή από το Βόλο προπονείται και διαμένει στα Τρίκαλα) στο αγώνισμα t.s. ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ Κ1 στην κατηγορία εώς 81 κιλά ανδρών.

Η καινοτόμος διεξαγωγή των αγώνων εφαρμόστικε δίχως προβλήματα,(οπού οι αθλητές κάθε κατηγορίας ήταν χωρισμένοι ισομερή σε ομίλους και οι επικεφαλείς του κάθε ομίλου στην συνέχεια έπαιζαν πλέι οφ μέχρι να φτάσουν στον τελικό) το αποτέλεσμα ήταν η διοργάνωση να προσδώσει περισσότερους αμφίρροπους αγώνες αλλά και χρηματικά έπαθλα στους πρώτους νικητές.

Ο Κεχαγιάς κατάφερε να κερδίσει στα σημεία τον Μαλτέζο αθλητή και στην συνέχεια τον αθλητή από την Πορτογαλία στην παράταση, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο. Στα πλέι οφ και με αντίπαλο από την Ιταλία έγινε ένας αμφίρροπος αγώνας μέχρι το φινάλε αφού οι αντίπαλοι πήγαιναν πόντο πόντο με τον Κεχαγιά στα τελευταία 3” να καταφέρνει να πετυχαίνει ένα σημείο περισσότερο και να περνάει στον τελικό.

Εκεί κατάφερε να έχει το πρόβάδισμα από την αρχή μέχρι της αρχές του τρίτου γύρου του Ούγγρου αθλητή, αλλά σε εκείνο το σημείο του αγώνα άνοιξε και έτρεχε αίμα η μύτη του Κεχαγιά και ο διαιτητής τον σταμάτησε δύο φορές για να τον εξετάσει ο γιατρός με κίνδυνο οριστική διακοπή του αγώνα υπέρ του αντιπάλου κάτι όμως που δεν έγινε κερδίζοντας τελικά τον αγώνα. Με την πρωτιά αυτή ο Κεχαγιάς έχει δικαίωμα να συμμετάσχει και στο World Cup που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στον Καναδά.