Η θερμή αγκαλιά του Μπάρδα και το δάκρυ του Αναγνωστόπουλου

Ανάμεσα στους πολλούς που δέχθηκε για ευχές με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ήταν και αρκετά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, που προσήλθαν στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, για να του εκφράσουν τα αισθήματα φιλίας και εκτίμησης που τρέφουν στο πρόσωπό του.

Μια συνάντηση που αμέσως ξεχώρισε για την οικειότητα της,  ήταν αυτή με τον Περιφερειακό σύμβουλο Ντίνο Μπάρδα με τον οποίο υπηρετούν από κοινού την Περιφέρεια, κάτω από τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Μπάρδας και Αναγνωστόπουλος αγκαλιάστηκαν με θέρμη μπροστά στον φακό του trikalaIN, ανταλλάσσοντας ευχές  και μόλις ο δεύτερος άκουσε τα ένθερμα και ζεστά λόγια του πρώτου, για την επιστημονική και πολιτική του σταδιοδρομία, τελείως αυθόρμητα ένιωσε ρίγη συγκίνησης και άφησε ένα δάκρυ να τρέξει από τα μάτια του.

Μπορεί στην πολιτική για λόγους αντικρουόμενων συμφερόντων να δίνουν και να παίρνουν οι λυκοφιλίες, δεν λείπουν όμως και εκείνες οι φιλίες που είναι ξεκάθαρες και με αντοχές στο χρόνο!