Μαγευτική «αυλαία» για τον 6ο «Μύλο των Ξωτικών»

Μπορεί η ατμόσφαιρα έξω να ήταν παγωμένη και με την θερμοκρασία να έδειχνε αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, στην κεντρική σκηνή όμως του «Μύλου των Ξωτικών» αλλά και ανάμεσα στους σχετικά λίγους επισκέπτες που παρακολούθησαν την σημερινή τελετή λήξης, η ατμόσφαιρα ήταν όχι μόνο ζεστή, αλλά συνάμα διασκεδαστική και συγκινητική.

Έπεσε λοιπόν η αυλαία και του 6ου Μύλου των Ξωτικών, που πέρασε πλέον στην ιστορία με δόξα και δάφνες, αφού φέτος κατά γενική ομολογία ήταν πολύ δυνατός σε αρκετά σημεία. Και όταν ο υπεύθυνος της eTrikala Οδυσσέας Ράπτης ανήγγειλε από την κεντρική σκηνή το νούμερο των επισκεπτών του φετινού μύλου, έπεσε φυσικά μεγάλος ενθουσιασμός και θερμό χειροκρότημα απ’ όλους. Ξεπεράστηκε το φράγμα των 900.000 επισκέψεων και συγκεκριμένα ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τις 916.000, γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα ότι τα Τρίκαλα δίκαια θεωρούνται και είναι η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Στη σκηνή ανέβηκαν φυσικά και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστέργιου και ο Πρόεδρος της etrikala Γιάννης Κωτούλας, οι οποίοι φανερά ενθουσιασμένοι ευχαρίστησαν όλους για την συμμετοχή τους στην μεγάλη φετινή επιτυχία του μύλου, επισκέπτες, εργαζόμενους, επιχειρήσεις και όλους όσοι είχαν συμμετοχή μ’ οποιονδήποτε τρόπο, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξοι ότι ο επόμενος «Μύλος των Ξωτικών», ο οποίος θα αρχίσει την 1η Δεκεμβρίου 2017, θα είναι ακόμη καλύτερος και πλουσιότερος σε όλα!

Στη κεντρική σκηνή του μύλου, παρέλασαν όλοι οι πρωταγωνιστές του φετινού εγχειρήματος, οι πειρατές, ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά, προσφέροντας στους λίγους αλλά γενναίους Τρικαλινούς που αψήφησαν το δριμύ ψύχος και βρέθηκαν κουκουλωμένοι στην τελετή λήξης, μια φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά που ήρθε να ολοκληρωθεί λίγο αργότερα με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν στον σκοτεινό Τρικαλινό ουρανό. Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τον επόμενο «Μύλο των Ξωτικών», τον 7ο κατά σειρά, σε περίπου 11 μήνες από τώρα!