Θεωρητική και πρακτική επιμόρφωση των οδοντιάτρων σε επιστημονική ημερίδα στα Τρίκαλα

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η επιστημονική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Οι οδοντίατροι του νομού μας-και όχι μόνο-είχανε την ευκαιρία να επιμορφωθούν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο μέσα από μία πιστοποιημένη εκδήλωση, ενταγμένη στο πρόγραμμα Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων το οποίο τρέχει από την αρχή του έτους υπό τη σκέπη της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας -την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ.Κατσίκης-ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων ενέταξε ομιλία με θέμα την διακοπή του καπνίσματος επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην αντικαπνιστική καμπάνια.

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο Τρικκαίων και με την ευγενική χορηγία του ΑΝΑΝΤΙ City Resort και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Μέρος των εσόδων από την ημερίδα θα διατεθεί από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το επόμενο ραντεβού δίνεται για το τριήμερο 4-5-6 Μάϊου οπότε η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος, η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση του κλάδου στην περιοχή μας, επιστρέφει στην πόλη μας.