Θέλει και… μπορεί να κάνει την διαφορά στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Ηλιάδης

Η υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του Γιώργου Ηλιάδη, ήταν η ευχάριστη έκπληξη των προηγούμενων εκλογών.

Με το «καλημέρα», έδειξε ότι διαθέτει δυναμική, συγκροτημένο πολιτικό λόγο, γνώση για τα προβλήματα της καθημερινότητας και άποψη, προσόντα που δείχνουν πως μόνο ως διάττοντα αστέρα δεν θα μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε στη πολιτική.

Τώρα και με χρονικό ορίζοντα τις επόμενες εθνικές εκλογές, έρχεται σαφώς πιο ώριμος, έμπειρος πολιτικά και κατασταλαγμένος να ζητήσει εκ νέου την ψήφο των Τρικαλινών πολιτών, για να μπορέσει μέσα από την είσοδο του στη βουλή να βοηθήσει και να προωθήσει τα συμφέροντα και την ανάπτυξη του νομού.

Πολυσχιδής προσωπικότητα, με ευρύ κύκλο γνωριμιών ως ελεύθερος επαγγελματίας, συνδικαλιστής και αθλητικός παράγων, είναι ολοφάνερο πως ο Ηλιάδης και θέλει και μπορεί να κάνει την διαφορά εντός του ΠΑΣΟΚ, αφού είναι το ίδιο αποδεκτός τόσο στη νεολαία που μπορεί να προσέλθει να ψηφίσει στις κάλπες για πρώτη φορά, όσο και στους ανθρώπους των μεγαλύτερων ηλικιών.

Έρχεται ως η ήρεμη δύναμη του ΠΑΣΟΚ, πιο αισιόδοξος και αγωνιστικός από ποτέ, για να κερδίσει την έδρα στο νομό. Άλλωστε ξέρει και ο ίδιος καλά πως είναι να είσαι αγωνιστής…