Θεατρικές διαΔΡΩμες με κέφι για δημιουργία και κοινωνική αλληλεγγύη!

Για μια ακόμη χρονιά η θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών ν. Τρικάλων «Θεατρικές ΔιαΔΡΩμες» συνεχίζει το ταξίδι της στον μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Έτσι, στις 23 Ιουνίου θα ανεβάσει στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στο Φρούριο την ανατρεπτική κωμωδία του σπουδαίου Ντάριο Φο «Κλέψε Λιγότερο».

Πρόκειται για μια κωμωδία που τα έχει κυριολεκτικά όλα, σατιρίζει από ανθρώπινες σχέσεις ως τα κακώς κείμενα του κόσμου αυτού και προσφέρει άφθονο γέλιο.

Καθώς το έργο είναι άκρως απαιτητικό, τα μέλη της ομάδας, υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας κ. Δήμητρας Βαργιάμη, μετέχουν σε αγώνες δεκάθλου, ορεινής ποδηλασίας, μπάντζι τζαμπιν, εκμάθησης των 358 πρώτων δεκαδικών του «π», φιλοσοφικών αναζητήσεων, ρητορείας και άλλων καθημερινών πράξεων. Στόχος, να εμφανιστούν μπροστά σας κυριολεκτικά όπως δεν τα έχετε ξαναδεί και να σταθούν αντάξια ενός τόσο δύσκολου εγχειρήματος.

Μέσα όμως σε όλη αυτήν την εξάντληση, οι Θεατρικές διαΔΡΩμες δεν ξεχνούν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά την οποία διδάσκουν εξάλλου και ως εκπαιδευτικοί. Έτσι, εν μέσω προβών, φόρεσαν το πορτοκαλί κορδελάκι για την παγκόσμια ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ενώ και η νέα παράσταση θα δοθεί για καλό σκοπό: Θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά που υφίστανται μεταμόσχευση μυελού των οστών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο όραμα ελπίδας και την μονάδα πρόληψης μεσογειακής αναιμίας του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Κρατήστε λοιπόν την ημερομηνία, ανεβείτε στις 23 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο για να γελάσετε με την ψυχή σας, να βοηθήσετε μία ευγενική προσπάθεια και να χειροκροτήσετε τα μέλη των διαΔΡΩμων που θα δώσουν και την ψυχή τους, προκειμένου να σας ψυχαγωγήσουν, με την αληθινή έννοια του όρου.

Σας περιμένουμε!

Οι Θεατρικές διαΔΡΩμες.