Θανάσης Μπουλογεώργος: Αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου ΄΄Σκαμνιές΄΄ στην Πηγή

Μετά την παρέλευση του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε ανώμαλο δρόμο το οποίο διεξήχθη στο Νομό μας, για πολλοστή φορά, στο Αθλητικό Κέντρο ΄΄Σκαμνιές΄΄ στην Πηγή Τρικάλων του Δήμου Πύλης, αναδείχθηκε η τεράστια σημασία της ανάγκης αναβάθμισης του υπάρχοντος Αθλητικού Κέντρου.

Η αναβάθμιση του θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε ένα διεθνές κέντρο αθλητισμού και θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά αθλητικά, οικονομικά, αναπτυξιακά,  πολιτισμικά και κοινωνικά οφέλη.

Η προστιθέμενη υπεραξία που θα δημιουργήσει θα καταστήσει τον Νομό μας σημείο αναφοράς για μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διεθνείς διοργανώσεις, και με ότι συνεπάγεται από αυτές, καθώς ο Αθλητικός  Τουρισμός,με στόχευση,  αποτελεί  «δυναμικό   οικονομικό  επιχειρείν»  και αναπόσπαστη συνιστώσα των  σύγχρονων  κοινωνιών.

Ο Δήμος Πύλης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε να το Αθλητικό Κέντρο ΄΄Σκαμνιές΄΄ να αναβαθμιστεί σε διεθνή πρότυπα και να αποτελέσει ένα σημαντικό αθλητικό και αναπτυξιακό έργο για τον Νομό μας.

Μπουλογεώργος Θανάσης

Μέλος Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων

Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος