Στην πανέμορφη Κέρκυρα, που για πολλούς θεωρείται ο ιδανικότερος τόπος να γιορτάσει κανείς το Πάσχα, πέρασε τις Άγιες ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης Βύρων Κατσίβελος.
Ο Βύρωνας θέλοντας να ξεκουραστεί για λίγο από τα επαγγελματικά του καθήκοντα, καθώς εδώ και αρκετό διάστημα διατηρεί ταβέρνα στους Γόμφους και για επαναπροσδιορίσει τα επόμενα πολιτικά του βήματα, επισκέφτηκε το μαγευτικό νησί του Ιονίου όπου διατηρεί επαφές και γνωριμίες, βγάζοντας και μια φωτογραφία στο ομορφότερο και πολυφωτογραφημένο ίσως σημείο του νησιού, στην Παναγία των Βλαχερνών, απέναντι από το Ποντικονήσι.
Ο θαλασσινός αέρας, η μαγεία του τοπίου και η αύρα της Κέρκυρας, σίγουρα θα βοήθησαν αρκετά τον Βύρωνα να γεμίσει τις μπαταρίες του και σίγουρα θα πρέπει να θεωρεί πολύ τυχερό τον εαυτό του που πέρασε το φετινό Πάσχα, στο ωραιότερο για πολλούς, ελληνικό νησί.