Θα τολμήσει να κάνει το βήμα και ν’ αποχωριστεί το πατίνι της η Βασιλένα;

Ένα από τα γυναικεία ονόματα που ακούγονται εσχάτως για την στελέχωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, σε περίπτωση που φυσικά προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι και αυτό της Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων στο Δήμο Τρικκαίων Βασιλένας Μητσιάδη.

Είναι γεγονός πως η μια από τις δύο γυναικείες θέσεις του ψηφοδελτίου «χηρεύει» μετά την όπως όλα δείχνουν αποχώρηση της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη, ενώ η άλλη θέση ανήκει στη νυν Βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα.

Φυσικά και το όνομα της Βασιλένας Μητσιάδη δεν είναι το μοναδικό υποψήφιο για την θέση, έχουμε όμως την πεποίθηση πως αν η ίδια αποφασίσει πως ενδιαφέρεται  να κατεβεί υποψήφια Βουλευτής, έχει πολλές πιθανότητες και να την καταλάβει. Μάλλον όμως, έχουμε πάλι την πεποίθηση, πως δεν θα θελήσει εν τέλει να αποχωριστεί τον Δήμο Τρικκαίων. Γιατί εδώ είναι στο αντικείμενο της, στα τεχνικά έργα, στην επίβλεψη των πεζοδρομίων, άντε και λίγο στο μουσείο Τσιτσάνη, γιατί και η ασχολία της με τα πολιτισμού στα Τρίκαλα δεν είναι αμελητέα. Και μέσα σ’ όλα αυτά η μετακίνηση στην πόλη με το πατίνι της, που σε χρόνο dtβρίσκεται πάντα όπου την καλεί το καθήκον. Άντε και κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, όπως τις παλιές καλές εποχές…Που θα τα βρει όλα αυτά στην Αθήνα, αν βάλει υποψηφιότητα και εκλεγεί με το καλό;

Γι’ αυτό λοιπόν, μάλλον δύσκολο φαντάζει το εγχείρημα του μεγάλου αυτού βήματος. Εξάλλου όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του Μητροπάνου «Εδώ είναι ο έρωτας που ξέρουμε, εδώ και οι πίκρες που μας θέλουν και τις θέλουμε…» και μάλλον την Βασιλένα θα την κρατήσει ο έρωτας της για τα Τρίκαλα!