Θα το κερδίσει το στοίχημα ο Μπαγιώτης;

Βαρύ αναμφισβήτητα είναι το φορτίο ευθύνης που έχει επωμιστεί ο Μιχάλης Μπαγιώτης στον κομματικό μηχανισμό, με την ανάληψη των καθηκόντων του ως αναπληρωτής Γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έχοντας επιτυχή πρότερο πολιτικό βίο ως Πρόεδρος της τότε ΝΟΔΕ Τρικάλων, ήρθε σιγά σιγά η αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του στο κόμμα από τα ανώτερα κλιμάκια και έτσι φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα, να καταλάβει ο Μπαγιώτης μια σημαντική κομματική θέση.

Από την άλλη όμως, κάθε σημαντική θέση εκτός από τίτλους, δημοσιότητα και οφίτσια,  έχει και «αγκάθια» και δυσκολίες και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας. Και αν όντως ισχύσουν τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο με διπλές μάλιστα εκλογές, τότε καταλαβαίνει κανείς πως το έργο του Μπαγιώτη για το κόμμα μέσα από την θέση που κατέχει, θα είναι και δύσκολο και αρκετά επώδυνο εν μέρει, καθώς θα έχει υπό την εποπτεία του όλο το κόμμα στη Θεσσαλία και θα πρέπει να κρατήσει ισορροπίες, ίσες αποστάσεις από όλα τα στελέχη και κυρίως να συνθέσει και να ενώσει διαφορετικές φωνές και πρακτικές που μπορεί τυχόν να υπάρξουν.

Μεγάλο λοιπόν και καθόλου απλό το στοίχημα για τον Μιχάλη Μπαγιώτη, που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσει αν θέλει να συνεχίσει και να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην κομματική ιεραρχία…