Θα τα βρούνε πολιτικά όπως τα βρήκαν στην ιατρική;

Καλό το ερώτημα, θα έλεγε κάποιος, με δεδομένο αυτό που ακούγεται, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μέσω του συνεδρίου της ΝΔ έτεινε χείρα συνεργασίας στην Κεντροαριστερά και συγκεκριμένα στην Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Πάντως οι δύο γνωστοί Τρικαλινοί ψυχίατροι Χρήστος Λιάπης και Αχιλλέας Οικονόμου, που βρέθηκαν πρόσφατα μαζί, στο 4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στην Αθήνα, δείχνουν τουλάχιστον επιστημονικά να τα έχουν βρεί. Τώρα απομένει να δούμε τι θα κάνουν και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς ο πρώτος είναι σφόδρα ενδιαφερόμενος για μια θέση στο τοπικό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο και ο δεύτερος σημαίνον και ελπιδοφόρο στέλεχος της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα, μολονότι ο εκλεκτός και στενός του συνεργάτης  ο Γιάννης Ραγκούσης, δεν τα κατάφερε και ιδιαίτερα καλά.

Όπως και να’ χει το πράγμα, στην πολιτική γίνονται πολλά που δεν λέγονται και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται (κατά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή), οπότε αφήστε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!