Θα κρατήσουν μέχρι τέλους τα πλατιά Νεοδημοκρατικά χαμόγελα;

Άριστες σχέσεις διατηρούν μεταξύ τους ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κώστας Σκρέκας και η Τρικαλινής καταγωγής Πρόεδρος του «Θέλω» Κορίνα Λιούτα, το όνομα της οποίας «παίζει» δυνατά για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα.

Οι δυό τους συναντήθηκαν στο περιθώριο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, αναλύοντας τις πολιτικές εξελίξεις στο νομό μας και τα πλατιά χαμόγελα τους μαρτυρούν την φιλία που τους δένει, αλλά και την αισιοδοξία ότι η ΝΔ, το κόμμα τους, σύντομα θα γίνει κυβέρνηση.

Είναι γεγονόςότι στα πολιτικά και παραπολιτικά πηγαδάκια εντός και εκτός νομού, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως μαζί με τον Σκρέκα, η Κορίνα Λιούτα θα είναι εντός ψηφοδελτίου.Απόεκείκαι πέρα ξεκινά το γαϊτανάκι της σεναριολογίας, με αρκετούς μνηστήρες να αγωνιούν για το ποιοι θα καταλάβουν τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις.

Πολλά τα σενάρια, πολλές οι φήμες και οι διαρροές, όλα όμως θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο ο Μητσοτάκης θα προχωρήσει βαθιά στην θρυλούμενη ανανέωση των ψηφοδελτίων πανελλαδικά και τοπικά…