Ολική επαναφορά της Κατερίνας Παπακώστα στα Νεοδημοκρατικά δρώμενα;

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, τον τελευταίο καιρό τις πολιτικές κινήσεις της πρώην υποψήφιας Βουλευτού της ΝΔ στα Τρίκαλα Κατερίνας Παπακώστα, θα διαπιστώσει πως μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι.

Έχοντας υπάρξει δύο φορές υποψήφια στο παρελθόν, η Κατερίνα Παπακώστα έχει αποδείξει πως διαθέτει «πέρασμα» στην κοινωνία και έχει καταγράψει πολύ καλές εκλογικές επιδόσεις, με δεδομένο ότι είχε να συναγωνιστεί με πολλά «βαριά» ονόματα. Πρόσφατα μάλιστα, είχε αναδειχθεί πρώτο γυναικείο όνομα στην δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους κόλπους της τοπικής ΝΔ.

Ήδη τώρα τελευταία έχει πυκνώσει αρκετά τις κομματικές της παρουσίες, μάλιστα το Σάββατο παρακολούθησε από τις πρώτες θέσεις την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για «επιστροφή» της Κατερίνας και πάλι στα τοπικά κομματικά δρώμενα, που σε αντίθεση με την συνονόματη της, Υπουργό πλέον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έφυγε από τη ΝΔ, αυτή μόλις τώρα έρχεται…