Τελική ευθεία-γκάλοπ

-Κατά τα άλλα, μπήκαμε στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών, οι δημοσκοπήσεις συνεχίζονται και εγώ σας αναφέρω την τελευταία του Μ.Μ (προχθεσινή), όπου η ΝΔ μόλις ξεπέρασε ελαφρά το 34%, ο Κασσελάκης αγγίζει το 16% και ο Ανδρουλάκης το 12%, μια με τις μπούρδες και τα ψέματα που συγκρίνει άλλα αντ’ άλλων στα ίδια προϊόντα, τις φέτες και τα λάδια, μια με τις πρωινατζίδικες παπάτζες κρατιέται σε αυτά τα ίδια επίπεδα σε σύγκριση με τον πρώην ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ να σημειώσω ότι, όπως είδατε, αυτά που έγραφα για τις κινήσεις, μετρήσεις και… ζυγίσματα Τσίπρα για την επόμενη ημέρα βγήκαν, το Σάββατο δημοσιεύτηκε έρευνα της GPO (Παραπολιτικά) που έβαζε τον πήχη στους αρχηγούς της Κεντροαριστεράς και τον έβγαζε πρώτο, έστω οριακά.

Τώρα, αν ο Κασσελακης έχει 16% θα πανηγυρίζει, γιατί άραγε αν ο Μητσοτάκης έχει 33% ας πούμε, αλλά ο «θυμωμένος αρχηγός» Νίκος με 12% θα ζοριστεί αρκετά από την άλλη Δευτέρα, αλλά ας περιμένουμε.

Υπάρχει και η κλασική εκδοχή «της βροχής και του σιέλου». Να πει ότι αύξησε το ποσοστό από τις εθνικές εκλογές, οπότε όλα καλά. Σε κάθε περίπτωση, ο μόνος που κερδίζει, αν μείνουν όλα στη θέση τους, είναι ο Κ.Μ.

newmoney.gr