Τελετή υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας

55660009

Σήμερα στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής κ. Γούλας Π., ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής κ. Βελισσαρίου Ε., ο Διευθυντής της ΣΔΟ, καθηγητής κ. Μπλάνας Γ., ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Παναγιώτου Π. καθώς και τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τμήματος.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον στόχο του Τμήματος Λογιστικής και χρηματοοικονομικής που είναι η εκπαίδευση και η δημιουργία επιστημόνων, στελεχών υψηλού επιπέδου στους τομείς της Λογιστικής και των χρηματοοικονομικών σπουδών. Επεσήμανε την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών που τους παρέχετε στα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος από άριστο και καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Αποτέλεσμα αυτών είναι στην συνέχεια οι απόφοιτοι του Τμήματος να διακρίνονται και να πρωτοπορούν τόσο στον επαγγελματικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

 

.