Υλικά
Εκτέλεση
- 1.Μουσκεύετε το ψωμί και το στίβετε καλά
- 2.Σ ένα μπολ βάζετε την ψίχα και τον ταραμά
- 3.Ανακατεύετε καλά μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά
- 4.Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό
- 5.Σ ένα τηγάνι σοτάρετε με λίγο λάδι τα κρεμμύδια, τα στραγγίζετε και τα προσθέτετε στο μείγμα του τάραμα, ρίχνοντας τον μαϊντανό, το χυμό του λεμονιού και το αλεύρι
- 6.Ανακατεύετε και πλάθετε μικρούς πλακέ κεφτέδες
- 7.Βάζετε στο τηγάνι αρκετό λάδι και όταν αυτό κάψει, τηγανίζετε τους ταραμοκεφτέδες, γυρίζοντάς τους και από τις δυο πλευρές
- 8.Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ψίχα που προσθέτετε πρέπει να είναι περίπου 2 φλυτζάνια τσαγιού. Επιπλέον για να φουσκώσουν οι ταραμοκεφτεδες μπορείτε να προσθέσετε λίγο μπέικιν παουντερ, μαζί με το αλεύρι. Η προσθήκη ψιλοκομμένου άνηθου θα χαρίσει περισσότερη γεύση και άρωμα.