Υλικά
Εκτέλεση
- 1.Πλένετε τις ντομάτες και την πιπεριά
- 2.Κόβετε το πάνω μέρος της ντομάτας και με τη βοήθεια ενός κουταλιού, την αδειάζετε
- 3.Κόβετε σε μικρά κυβάκια το αγγούρι και την πιπεριά όπως και το εσωτερικό από τις ντομάτες
- 4.Σ’ ένα μπολ, ρίχνετε όλα τα κομμένα λαχανικά, το παξιμάδι, το οποίο έχετε τρίψει με το χέρι και την κάππαρη
- 5.Τρίβετε την φέτα στο χοντρό τρίφτη και κόβετε τις ελιές σε φετούλες, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το κουκούτσι
- 6.Ρίχνετε όλα τα υλικά μέσα στα υπόλοιπα. Ραντίζετε με λίγο ρίγανη, λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε ελαφρά και γεμίζετε με το μείγμα τις ντομάτες
- 7.To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει Αφήστε λίγο το μείγμα πριν γεμίσετε τις ντομάτες για να μουλιάσει το παξιμάδι από τους χυμούς των λαχανικών. Αν πάλι θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε το παξιμάδι και στη θέση του να βάλετε 6-8 φιλέτα αντζούγιας.